
Rozmarin
4840648000767
Ingrediente: frunze uscate de rozmarin.
Condimentul picant se potrivește bine cu carnea și peștele, completează salate, aperitive, supe, sosuri, carne tocată, pizza, preparate cu fasole și mazăre. Se recomandă să adăugați rozmarin în vas la sfârșitul gătitului.
A se păstra într-un loc răcoros, uscat, întunecat, la o temperatură care să nu depășească 25 C și o umiditate relativă care să nu depășească 75%.
Greutate nominală: 10 g Rozmarinul este un condiment clasic atât din bucătăria mediteraneană, cât și din cea europeană. Cultivat în Spania, Franța, Africa de Nord și, de asemenea, în SUA. Este inclus în multe compoziții picante și este, de asemenea, folosit independent.
Condimentul picant se potrivește bine cu carnea și peștele, completează salate, aperitive, supe, sosuri, carne tocată, pizza, preparate cu fasole și mazăre.
Rozmarinul este ideal atunci când este combinat cu usturoi și cimbru, precum și cu condimente mediteraneene precum busuioc și oregano.
Poftă bună!