
4840648000750
Ingrediente: migdale
Vitamina E din migdale este un antioxidant puternic. Ele sunt, de asemenea, o sursă excelentă de proteine pe bază de plante, precum și o sursă de fibre. Aceste nuci pot fi consumate ca atare sau prăjite, în diverse combinații cu legume, sosuri, cereale și deserturi (înghețată, prăjituri).
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la o temperatură care să nu depășească 25 C și o umiditate relativă de cel mult 75%.
Greutate nominală: 120 g Conform cercetărilor ample, consumul regulat de migdale oferă o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv reducerea riscului de boli de inimă și menținerea nivelului de colesterol.
Vitamina E din migdale este un antioxidant puternic. Aceste nuci pot fi consumate ca atare sau prăjite, în diverse combinații cu legume, sosuri, cereale și deserturi (înghețată, prăjituri).
Cum să includeți migdalele în dieta dvs.:
- Adăugați migdale în iaurt și cereale pentru micul dejun
- Adăugați migdale în salate
- Serviți migdalele cu gustări pentru că sunt sățioase și hrănitoare.
Poftă bună!