
Fulgi de nucă de cocos 100g / 500g
4840648000651- 100 g
4840648004550- 500 g
Ingrediente: Fulgi de cocos
Fulgii de nucă de cocos sunt un ingredient important în bucătărie folosit atât în preparatele dulci, cât și în cele sărate.
Depozitați într-un loc răcoros, uscat și întunecat, la o temperatură care să nu depășească 25 C și o umiditate relativă de cel mult 75%.
Greutate nominală: 100g / 500g Fulgii de cocos sunt un ingredient important in bucatarie folosit atat in preparatele dulci cat si sarate. Este utilizat pe scară largă în rețetele indiene, din Sri Lanka și din Asia de Sud-Est, unde este folosit ca agent de îngroșare și temperare în curry, conferind în același timp o aromă unică de dulce și nucă preparatului. Fulgii de nucă de cocos sunt obișnuiți și în bucătăria occidentală, unde sunt folosiți mai des în dulciuri și prăjituri, atât ca ingredient, cât și ca element decorativ. Prăjirea fulgilor de nucă de cocos schimbă complet culoarea și aroma (schimbându-se de la alb la un maro de nucă, aromă mai „prăjită”), dar se folosește în continuare la fel. Pentru a prăji nuca de cocos deshidratată, pur și simplu încălziți-o într-o tigaie uscată, ținând-o în mișcare până capătă acea minunată culoare maro auriu, având grijă să nu o ardă. Poftă bună!