Foarte frunze de laur 10g / 20g

4840648000606  Ingrediente: frunze uscate de dafin Frunzele de dafin sunt folosite pentru a găti carnea de pasăre, carne de vită, porc, pește, precum și pentru prepararea mâncărurilor din legume, fasole, mazăre și fasole. Înainte de utilizare, clătiți cu apă. Valoare nutrițională la 100 g produs: proteine ​​- 7,6 g; grăsimi - 8,3 g; carbohidrați - 48,6 g. Valoare energetică per 100 g produs: 313 Kcal (1309 kJ). A se păstra într-un loc răcoros, uscat, întunecat, la o temperatură care să nu depășească 25 C și o umiditate relativă care să nu depășească 75%. Greutate nominală: 10g / 20g   Frunza de dafin conține vitamine, minerale, magneziu, mangan, calciu.  Frunzele de dafin sunt folosite pentru a găti carnea de pasăre, carne de vită, porc, pește, precum și pentru prepararea mâncărurilor din legume, fasole, mazăre și fasole. Frunza de dafin merge bine  cu cartofi, risotto, linte. Indispensabil în sosuri și marinate. Combinați-l cu condimente precum pătrunjel, rozmarin, mărar, muștar, busuioc, piper negru. Poftă bună!