Coriandru boabe

4840648000545  Ingrediente: mazăre de coriandru Semințele de coriandru sunt calde, dulci și florale, cu o ușoară notă de citrice. Adăugați semințele de coriandru în supe, ciorbe sau când gătiți pește. Semințele pot fi zdrobite cu ușurință într-un mojar pentru a-și dezvălui pe deplin aroma și gustul. A se păstra într-un loc răcoros, uscat, întunecat, la o temperatură care să nu depășească 25 C și o umiditate relativă care să nu depășească 75%. Greutate nominală: 20g +/- 9% Semințele de coriandru sunt calde, dulci și florale, cu o ușoară notă de citrice. Adăugați semințele de coriandru în supe, ciorbe sau când gătiți pește. Multe amestecuri de condimente, cum ar fi cele indiene, indoneziene, marocane și africane, folosesc coriandru ca unul dintre ingredientele principale. Câteva semințe pot fi, de asemenea, adăugate la râșniță cu alte boabe de piper pentru un blat de masă aromat. Semințele pot fi zdrobite cu ușurință într-un mojar pentru a-și dezvălui pe deplin aroma și gustul. În primul rând, înmuiați semințele (înainte de măcinare) în apă rece timp de câteva minute pentru a le revigora aroma, sau prăjirea lor este o altă modalitate de a le scoate în evidență aroma dulce, de nucă. Când o rețetă necesită coriandru măcinat, cel mai bine este să măcinați semințele întregi înainte de a le folosi. Poftă bună!