Condiment pentru morcovi coreeni nu iute

Ingrediente: coriandru măcinat, semințe de mărar, zahăr, ardei roșu măcinat, schinduf măcinat, maghiran, piper măcinat, foi de dafin măcinat, mărar, pătrunjel, sare de masă, roșii măcinate, usturoi măcinat Utilizați conform rețetei culinare alese. A se păstra într-un loc răcoros, uscat, întunecat, la o temperatură care să nu depășească 20 C și o umiditate relativă care să nu depășească 75%. Greutate nominală: 25 g Rețetă de morcovi coreeni  Veți avea nevoie de: 4-6 morcovi, 4-5 linguri de ulei, 1-1,5 linguri de oțet 3%, 4 căței de usturoi, condimente pentru morcovi coreeni de la TM „MANGO”, sare. Metoda de preparare: Rade morcovii sau tăiați fâșii pe o farfurie separată. Se adauga sare dupa gust si se lasa 30 de minute dupa ce sucul s-a scurs. Aduceți oțetul și uleiul la fiert, apoi turnați morcovii, usturoiul și condimentele. Se amestecă bine și se lasă la loc răcoros timp de 5-6 ore. Poftă bună!