
Cardamom
4840648002778
Ingrediente: boabe de cardamom uscate
Fiecare păstaie conține un grup de semințe din care provine aroma sa unică. Pentru a obține cea mai mare aromă de la păstăile de cardamom, este întotdeauna cel mai bine să le tăiați mai întâi pentru a expune semințele înainte de a le adăuga în preparat la începutul procesului de gătit.
A se păstra într-un loc răcoros, uscat, întunecat, la o temperatură care să nu depășească 25 C și o umiditate relativă care să nu depășească 75%.
Greutate nominală: 10 g Puternic aromat iar aroma dulce și condimentată a accentelor de cardamom pune atât mâncăruri dulci, cât și sărate. În India, cardamomul este folosit pentru a aroma deserturi, orez și preparate din carne și este un ingredient important în ceai. În Orientul Mijlociu, este folosit pentru aromatizarea cafelei, iar în Scandinavia, aroma se păstrează din pâine și produse de patiserie aromate.
Fiecare păstaie conține un grup de semințe din care provine aroma sa unică. Pentru a obține cea mai mare aromă de la păstăile de cardamom, este întotdeauna cel mai bine să le tăiați mai întâi pentru a expune semințele înainte de a le adăuga în preparat la începutul procesului de gătit. Odată gătite, cojile pot fi aruncate sau lăsate pentru decor.
Poftă bună!